Isporuka

Uslovi isporuke

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u statusnu obradu. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.

Najčešće je potrebno 2-3 radna dana za obradu porudžbine. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje.
Od tog trenutka rok isporuke je 3 radna dana.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri Daili Ekpress-a i DHL-a ( eksterne firme koje vrše dostavu robe za Diline doo pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. U slučaju da primetite da je transportna kutija oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom broja 0692250000 ili putem email adrese office@diline.com. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovora o novim terminima isporuke. Ukoliko Vas i tada ne nađete na adresi, pošiljka nam se vraća.

NAPOMENA

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Rok isporuke

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u statusnu obradu. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.

Najčešće je potrebno 2-3 dana za obradu porudžbine. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje.
Od tog trenutka rok isporuke je 3 radna dana.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nema proizvoda u korpi. Nema proizvoda u korpi.


Izaberite svoju valutu
EUR Euro